De "Ik begrijp er niets van" solution.

Begrijp jij helemaal niets van marketing en wil je het ook niet begrijpen? Ook helemaal goed. Daar hebben wij onze speciale "Ik begrijp er niets van" solution voor in het leven geroepen.

Wij fixen jouw website, social media kanalen, zoekmachine en alles wat erbij komt kijken. Wij zijn jouw persoonlijke marketing afdeling.

Als dit als muziek in de oren klinkt, lees dan verder!

Ken je dat gevoel? Je hebt een geweldig bedrijf, maar je begrijpt echt niets van marketing en die hele online wereld. Geen zorgen, bij Ecomtrada begrijpen we je volledig. We nemen alle marketingproblemen van je over en fungeren als jouw persoonlijke CMO (Chief Marketing Officer).

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Jij kunt je gewoon concentreren op waar je goed in bent: je nieuwe leads bellen (of faxen, als je dat nog steeds doet). Wij zorgen ervoor dat die leads bij jou binnenstromen als een malle. Maar hoe dan? Nou, we zorgen ervoor dat je een geweldige website hebt die de juiste snaar raakt bij je potentiële klanten. Geen gedoe meer met verouderde webpagina's die bezoekers in verwarring brengen.

Maar daar stopt het niet. We nemen ook het beheer over jouw social media kanalen, email marketing en nog veel meer uit handen. Jij hoeft je niet druk te maken over hashtags of hoe je een nieuwsbrief moet maken. Wij regelen het allemaal voor je. Jij kunt je gewoon richten op het verkopen van je geweldige producten en het tevredenstellen van je klanten.

Wij begrijpen dat niet iedereen zit te wachten op al dat online gedoe. Daarom nemen wij alles voor je uit handen. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken. Wij zorgen voor alles. Online succes was nog nooit zo makkelijk. Dus waar wacht je nog op?

Laat ons jouw persoonlijke CMO zijn en zie je bedrijf groeien! Geen gedoe meer met marketing en online activiteiten. Laat ons het zware werk doen, terwijl jij je concentreert op waar je goed in bent.

Wat is de "Ik begrijp er niets van" solution?

Wat kan je verwachten van de IBENV solution?

Wij zullen alle mogelijke kanalen inzetten om jouw bedrijf op de kaart te zetten en te houden. Je krijgt een gloed nieuwe meetbare website die geoptimaliseerd is voor jouw doel. Je social media kanalen zullen actief onderhouden worden en we zullen advertenties richten op jouw doelgroep. Geen gedoe, gewoon resultaat voor een vastbedrag per maand.

Wij begrijpen dat jouw bedrijf uniek is en specifieke digitale behoeften heeft. Daarom staan wij voor je klaar om als jouw bedrijf online op de kaart te zetten.

Samen maken we een gepersonaliseerde marketingstrategie die aansluit bij jouw doelstellingen, doelgroep en kernwaarden. Van het creëren van boeiende content tot het optimaliseren van jouw online aanwezigheid, wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf de juiste doelgroep bereikt en de gewenste resultaten behaalt.

Daarnaast fungeren wij als jouw lead generator. Met behulp van geavanceerde tools en strategieën identificeren wij potentiële klanten die in jouw doelgroep vallen. Vervolgens voeren wij gerichte campagnes uit om hen aan te trekken en te converteren naar betalende klanten. Door een combinatie van inbound en outbound marketingtechnieken zorgen wij ervoor dat jouw sales funnel constant gevuld blijft met kwalitatieve leads.

En alsof dat nog niet genoeg is, zijn wij ervaren website ontwikkelaars. Wij begrijpen hoe cruciaal een professionele en gebruiksvriendelijke website is voor jouw bedrijf. Daarom ontwerpen en bouwen wij websites die jouw merk perfect weergeven en naadloos aansluiten bij jouw marketingstrategie. Van het creëren van een overtuigende startpagina tot het implementeren van e-commerce functionaliteiten, wij zorgen ervoor dat jouw website de beste online ervaring biedt aan jouw bezoekers.

Met ons all-in-one pakket hoef je niet langer verschillende specialisten in te schakelen voor diverse taken. Wij bieden jou één partner die al jouw digitale behoeften vervult. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw persoonlijke CMO, lead generator en website ontwikkelaar zijn. Samen zullen we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten leiden!

Jouw CMO, lead specialist en website ontwikkelaar.

Ons team

De dagen van een one man show liggen ver achter ons, en nu zitten we klaar om jou te helpen. Laat ons je meeslepen in een wereld van succes en groei. Jouw droom, onze expertise.

Lennard

Eigenaar: steekt z'n (grote) neus overal tussen maar hij weet ook wel iets van marketing.

Chris

Branding Specialist: weet het altijd mooi te vertellen en nog mooier te maken.

Lisa

SEO Specialist: Lisa is echt bizar goed in haar werk, wat een uitslover!

Walid

Junior Ads Specialist: Houdt zich bezig met het dagelijks beheren van campagnes.

Onze diensten

Bij ons eerste consult draait alles om jou en jouw doelen. Samen schetsen we een beeld van wat jij belangrijk vindt en creëren we een strategie op maat. Van branding tot social media en alles daartussenin, wij hebben de perfecte mix van ingrediënten om jouw bedrijf te laten groeien. Vaak bestaat de strategie uit (een combinatie) van de volgende onderdelen: