Marketing Training(en)

Beschikt jouw onderneming over een intern marketingteam dat graag wil groeien, maar de benodigde expertise op het gebied van social media, Google Ads en andere marketingtakken mist?

Dan bieden onze marketingtrainingen uitkomst voor jouw bedrijf!

Bij ons kun je allerlei handige trainingen volgen! We hebben trainingen over social media, Google Ads, e-mailmarketing, influencer marketing, WordPress, Shopify, conversieverbetering en nog veel meer. We behandelen echt een breed scala aan onderwerpen!

Met onze Social Media Trainingen leren we jouw team hoe ze effectieve strategieën kunnen bedenken en boeiende campagnes kunnen maken voor op social media. Van het plannen van gave content tot het aanspreken van de juiste doelgroep en het maken van pakkende advertenties op platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter - we brengen je team helemaal up-to-date!

Als het gaat om Google Ads, zorgen wij ervoor dat jouw team alles leert wat ze moeten weten. Na onze trainingen weten ze hoe ze succesvolle advertentiecampagnes kunnen opzetten en beheren op Google Ads. Van het vinden van de juiste zoekwoorden en het schrijven van overtuigende advertentieteksten tot het in de gaten houden van de prestaties en het verbeteren van de campagnes - jouw team worden echte Google Ads specialisten.

E-mailmarketing is nog steeds een krachtig middel en we leren jouw team hoe ze er het meeste uit kunnen halen. Onze trainingen laten zien hoe ze geweldige e-mailcampagnes kunnen maken, gerichte e-maillijsten kunnen opbouwen, doelgroepen kunnen segmenteren en de resultaten kunnen meten. Met onze trainingen gaan de conversies door het dak!

Influencer marketing is erg populair en je kunt niet achterblijven. Onze trainingen laten jouw team zien hoe ze succesvolle samenwerkingen met influencers kunnen aangaan, betrouwbare partnerschappen kunnen opbouwen en hoe ze influencer-campagnes kunnen meten en optimaliseren. Maak je klaar om de influencer marketing wereld te veroveren!

We gaan ook aan de slag met WordPress en Shopify. Deze platforms zijn ideaal voor het bouwen en beheren van geweldige websites of online winkels. Onze trainingen laten jouw team zien hoe ze fantastische en goedwerkende websites of webshops kunnen maken, producten kunnen beheren, betalingssystemen kunnen implementeren en de gebruiksvriendelijkheid kunnen verbeteren. Tijd om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen!

Conversieverbetering is essentieel voor een geweldige website of winkel. Onze trainingen zorgen ervoor dat jouw team alle tips en trucs leert om conversies te analyseren, knelpunten te ontdekken en verbeteringen aan te brengen die leiden tot betere conversieratio's. Bereid je voor op hogere conversies en groter succes!

Bij ons vind je alles wat jouw marketingteam nodig heeft om de volgende stap te zetten. We rusten ze uit met de juiste kennis en vaardigheden om geweldige marketingcampagnes op verschillende gebieden te kunnen uitvoeren.

Zoek je iets veel simpelers of juist complexer? Neem dan contact op. We kunnen je organisatie ondersteunen op alle gebieden van marketing.

Welke trainingen bieden wij aan?

Wat kan ik verwachten in zo'n training en wat kost het?

We gaan door al je gemaakte advertenties, posts, website(s), nieuwsbrieven heen en analyseren wat er verbeterd kan worden. Misschien is de weg naar een betaling wel te lang of doet je betaalsysteem het niet meer. We zullen alles nalopen op fouten en een advies geven om jouw onderneming winstgevender te maken.

Conversie optimalisatie is een belangrijk aspect van online marketing omdat het de sleutel is tot het verhogen van de effectiviteit en het rendement van je website.

Het gaat erom dat je de ervaring van bezoekers op je website optimaliseert, zodat ze sneller en gemakkelijker overgaan tot het nemen van de gewenste actie, zoals een aankoop doen, zich inschrijven voor een nieuwsbrief, een offerte aanvragen, enzovoort.

Door conversie optimalisatie toe te passen, zorg je ervoor dat je website aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en overtuigend is voor je bezoekers. Dit kan variëren van het verbeteren van de navigatie, het optimaliseren van de call-to-action knoppen, tot het verfijnen van de inhoud en het ontwerp van je website.

Door deze verbeteringen verhoog je de kans dat bezoekers de gewenste actie ondernemen en daarmee een conversie genereren. Het belang van conversie optimalisatie is dat het je helpt om meer resultaat te halen uit je online marketinginspanningen en het verkeer dat naar je website wordt geleid. In plaats van te focussen op het vergroten van het aantal bezoekers, richt conversie optimalisatie zich op het maximaliseren van de conversieratio - het percentage bezoekers dat daadwerkelijk klanten of actiegerichte gebruikers wordt.

Daarnaast is conversie optimalisatie een continue proces. Door te experimenteren, te analyseren en te optimaliseren kun je steeds betere resultaten behalen. Het stelt je in staat om je website voortdurend te verbeteren op basis van data en inzichten, waardoor je je doelgroep steeds beter begrijpt en beter in staat bent om in te spelen op hun behoeften en wensen.

Samengevat is conversie optimalisatie belangrijk omdat het je helpt om meer conversies te genereren, je online resultaten te verbeteren en je ROI te verhogen. Het is een strategie die de moeite waard is om in te investeren, omdat het je kan helpen om je bedrijfsdoelstellingen te behalen en je concurrenten voor te blijven.

Waarom is conversie optimalisatie belangrijk?

Ons team

De dagen van een one man show liggen ver achter ons, en nu zitten we klaar om jou te helpen. Laat ons je meeslepen in een wereld van succes en groei. Jouw droom, onze expertise.

Lennard

Eigenaar: steekt z'n (grote) neus overal tussen maar hij weet ook wel iets van marketing.

Chris

Branding Specialist: weet het altijd mooi te vertellen en nog mooier te maken.

Lisa

SEO Specialist: Lisa is echt bizar goed in haar werk, wat een uitslover!

Walid

Junior Ads Specialist: Houdt zich bezig met het dagelijks beheren van campagnes.

Onze diensten

Bij ons eerste consult draait alles om jou en jouw doelen. Samen schetsen we een beeld van wat jij belangrijk vindt en creëren we een strategie op maat. Van branding tot social media en alles daartussenin, wij hebben de perfecte mix van ingrediënten om jouw bedrijf te laten groeien. Vaak bestaat de strategie uit (een combinatie) van de volgende onderdelen: