Ben jij klaar om je bedrijf naar een niveau te tillen?

Een website is noodzakelijk om je bedrijf naar een nieuw professioneel niveau te brengen. Zo kunnen klanten je eenvoudiger bereiken, ook draagt het bij aan het gevoel van vertrouwdheid. Ook is het mogelijk om je producten direct online aan te bieden, wat leidt tot meer omzet.

Een professionele website is in deze tijd niet meer weg te denken bij een gerenommeerd bedrijf. Ieder bedrijf dat zich zelf wilt laten zien heeft een goed werkende website nodig. Wij maken uitsluitend responsive websites, dit betekend dat de websites op alle apparaten goed weergegeven worden. Ook voldoen onze websites aan de internationale regelgeving. We zorgen er ook voor dat de websites die wij opleveren voldoen aan de eisen van Google om direct goed geïndexeerd te worden.

Onze werkwijze

Er zijn een aantal stappen die doorlopen worden om de perfecte website op te leveren. Wij garanderen dat je website voldoet aan de hoogste eisen qua snelheid, functionaliteit en uitstraling. Ongeacht of je een high end website of webshop wilt runnen.

Brainstormen & stijl bepalen

We gaan samen brainstormen om de stijl van de website precies te matchen met jouw visie en doelen. Met ons advies maken wij de website van je dromen.

Ontwerp & Realisatie

Wij verpakken jouw digitale identiteit in een mooi, intelligent en responsive design. Door onze uitgebreide WordPress ervaring kunnen wij snel en daardoor voordelig, sites maken. Aansluitend volgt er een feedbackronde. Deze feedback zullen wij verwerken, net zolang totdat jij tevreden bent!

Je eerste bezoekers

Een mooie website is niets waard zonder bezoekers. Met onze SEO technieken zorgen wij ervoor, dat de eerste bezoekers via meerdere kanalen op jouw site terechtkomen. Jouw website is standaard geoptimaliseerd voor Google.

Meer bezoekers genereren

Het is vaak zo dat een nieuwe website uit zichzelf nog weinig bezoekers trekt. Het is daarom mogelijk om je website te combineren met onze Online Marketing Solutions. Daarmee koppelen wij jouw website met Tripadvisor, Facebook, Adwords, linkbuilding en andere sociale media wordt gedacht. Adverteren en complexe optimalisaties zijn zeer slimme stappen.

Waarom kiezen voor ons?

Wij werken snel, voordelig en enorm accuraat. Zo kunnen wij jouw droom website al genereren binnen een week!
  • Snelle realisatie.
  • Meer dan 10 jaar ervaring met het bouwen van websites.
  • Een goedkope oplossing om je klanten goed te bedienen.
  • Onze websites zijn altijd high end.
  • Informele sfeer, we maken de website samen een succes.
  • Meer klanten werven en je klanten meer informatie bieden.
  • Gratis training bij het opleveren van je website.
  • Wij bieden goedkope onderhoud oplossingen.