Social Media Advertising

Wist je dat gemiddeld maar 5% van jouw volgers je posts te zien krijgt als je ze niet promoot op Social Media?

Social Media Advertising kan een goede strategie zijn voor lokale bedrijven of om je doelgroep opnieuw te benaderen.

Lees hieronder meer.

Stel je voor dat je op een feestje bent en je hebt iets heel leuks te vertellen, maar je wilt dat zoveel mogelijk mensen het horen.

Social media advertising is als een magische luidspreker die je helpt om jouw boodschap te verspreiden naar een groot publiek op social media platforms zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.

Met social media advertising kan je gerichte advertenties maken en tonen aan specifieke doelgroepen die interesse hebben in jouw producten, diensten of ideeën. Het is als het richten van een pijl op de juiste mensen, omdat je kunt kiezen wie jouw advertenties te zien krijgen op basis van demografische gegevens, interesses, locatie en gedrag.

Door social media advertising te gebruiken, kan je jouw merk bekender maken, meer mensen betrekken bij jouw content, nieuwe klanten aantrekken en zelfs jouw verkoop stimuleren. Het is als het verspreiden van een uitnodiging naar het perfecte publiek, waardoor je meer aandacht krijgt voor wat je te bieden hebt.

Dus, of je nu een klein bedrijf bent dat nieuwe klanten wil bereiken, een non-profitorganisatie die bewustzijn wil creëren of gewoon jouw ideeën met de wereld wilt delen, social media advertising helpt je om jouw boodschap luider en duidelijker te laten horen op het online feestje.

Wat is Social Media Advertising?

Hoe gaan wij jouw online bereik vergroten?

Door te adverteren op Social Media kan jij jouw doelgroep eenvoudig bereiken, door de data van het "vind-ik-leuk" gedrag van gebruikers. Dus als iemand altijd de mooie speeltuin van jouw concurrent leuk vindt en jij hebt ook een mooie speeltuin, dan kan je die zelfde persoon bereiken om zo jouw mooie speeltuin te promoten!

Stel je voor dat social media een groot feest is waar iedereen samenkomt om plezier te hebben. Adverteren op social media is als een speciale microfoon waarmee je ervoor kunt zorgen dat heel veel mensen jouw boodschap horen op dat feest.

Het mooie van adverteren op social media is dat je jouw boodschap kunt laten zien aan de juiste mensen die geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt. Het is als een soort superfilter, waardoor je alleen jouw advertenties laat zien aan mensen die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn. Je kunt kiezen op welke leeftijd, locatie en interesses je wilt mikken.

En weet je wat het nog beter maakt? Als je adverteert op social media, zullen meer mensen bekend raken met jouw merk. Ze zullen het herkennen en onthouden wanneer ze denken aan producten of diensten zoals die van jou. Het is als het dragen van een kleurrijk T-shirt met jouw merknaam erop, zodat iedereen het ziet en eraan herinnerd wordt. Daarnaast kan je via jouw social media advertenties communiceren met mensen die jouw advertenties zien.

Ze kunnen reageren, liken en delen, waardoor je met hen kunt praten en een band kunt opbouwen. Het is net alsof je nieuwe vrienden maakt op dat geweldige feest! En weet je wat nog meer geweldig is? Je kunt alles meten en volgen.

Je kunt zien hoeveel mensen jouw advertenties hebben gezien, erop hebben geklikt en welke acties ze daarna hebben ondernomen. Daardoor kan je zien hoe goed jouw advertenties werken en hoeveel mensen erbij betrokken zijn.

Dus, om het kort samen te vatten, adverteren op social media is als een microfoon die ervoor zorgt dat de juiste mensen jouw boodschap horen op een groot feest. Het helpt je om bekender te worden, om nieuwe vrienden te maken, en je kunt meten hoe goed je het doet.

Waarom adverteren op Social Media?

Ons team

De dagen van een one man show liggen ver achter ons, en nu zitten we klaar om jou te helpen. Laat ons je meeslepen in een wereld van succes en groei. Jouw droom, onze expertise.

Lennard

Eigenaar: steekt z'n (grote) neus overal tussen maar hij weet ook wel iets van marketing.

Chris

Branding Specialist: weet het altijd mooi te vertellen en nog mooier te maken.

Lisa

SEO Specialist: Lisa is echt bizar goed in haar werk, wat een uitslover!

Walid

Junior Ads Specialist: Houdt zich bezig met het dagelijks beheren van campagnes.

Onze diensten

Bij ons eerste consult draait alles om jou en jouw doelen. Samen schetsen we een beeld van wat jij belangrijk vindt en creëren we een strategie op maat. Van branding tot social media en alles daartussenin, wij hebben de perfecte mix van ingrediënten om jouw bedrijf te laten groeien. Vaak bestaat de strategie uit (een combinatie) van de volgende onderdelen: