Wat doen wij?

Hartstikke leuk natuurlijk al die "bla bla", maar wat doen wij nou eigenlijk? Kort gezegd: Alles om jouw bedrijf optimaal te laten presteren.

Meer weten over onze werkwijze? Lees hieronder verder!

man met microfoon marketing
man met microfoon marketing

Een weg vinden in het doolhof van marketing kan een uitdaging zijn, vooral als je doelstellingen uniek zijn. Bij Ecomtrada begrijpen we dat marketing niet zo rechtlijnig is als sommige bedrijven je willen laten geloven. Onze aanpak is anders en op maat gemaakt voor jouw unieke situatie.

Ontdek jouw potentieel met een gratis consult van ongeveer 30 minuten. Tijdens dit consult zullen we jouw situatie zorgvuldig analyseren en je doelen in kaart brengen. We willen jou écht begrijpen en een plan creëren dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Want laten we eerlijk zijn, jij verdient iets dat perfect past bij jouw bedrijf.

Of het nu gaat om Google Ads, Facebook, Instagram, TikTok, direct mailing, billboards, televisie of iets compleet anders, wij staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf opvalt zoals het hoort. Ons team van experts zorgt ervoor dat jouw marketingstrategie perfect op jouw bedrijf is afgestemd. Geen generalisaties of one-size-fits-all benaderingen, maar een op maat gemaakte oplossing die werkt. Ben jij klaar om op te stijgen?

a man is sitting on a ladder to launch a rocket
a man is sitting on a ladder to launch a rocket

Onze werkwijze

Bij ons eerste consult draait alles om jou en jouw doelen. Samen schetsen we een beeld van wat jij belangrijk vindt en creëren we een strategie op maat. Van branding tot social media en alles daartussenin, wij hebben de perfecte mix van ingrediënten om jouw bedrijf te laten groeien. Vaak bestaat de strategie uit (een combinatie) van de volgende onderdelen:

Ons team

De dagen van een one man show liggen ver achter ons, en nu zitten we klaar om jou te helpen. Laat ons je meeslepen in een wereld van succes en groei. Jouw droom, onze expertise.

Lennard

Eigenaar: steekt z'n (grote) neus overal tussen maar hij weet ook wel iets van marketing.

Chris

Branding Specialist: weet het altijd mooi te vertellen en nog mooier te maken.

Lisa

SEO Specialist: Lisa is echt bizar goed in haar werk, wat een uitslover!

Walid

Junior Ads Specialist: Houdt zich bezig met het dagelijks beheren van campagnes.