Wie zijn wij?

Na al die informatie op onze homepage ben je vast benieuwd geworden wie deze partij is met die praatjes. Maak kennis met Ecomtrada, opgericht in 2015 als Nethelper door niemand minder dan Lennard Steeman. Lennard heeft een indrukwekkende achtergrond in de wereld van e-commerce en heeft zich ontwikkeld tot een allround marketeer en een WordPress & Magento ontwikkelaar.

Voordat Lennard Ecomtrada oprichtte, werkte hij vanaf 2014 bij een van de grootste webshops van Nederland op het gebied van vechtsportartikelen. Daar heeft hij waardevolle ervaring opgedaan en heeft hij zijn passie voor online marketing ontdekt. Na zijn tijd bij deze webshop werd Lennard vooral ingehuurd door grote marketingbedrijven in de regio Amsterdam, waarbij hij als white label specialist Google Ads campagnes draaide en optimaliseerde.

Naast zijn werk voor andere bedrijven, heeft Lennard ook zijn eigen projecten. Hij heeft meerdere websites, waaronder webshops, en een AI platform genaamd CreativAI.

In 2019 besloot Lennard een nieuwe uitdaging aan te gaan en verhuisde hij naar Aruba. Daar werkte hij samen met het grootste marketingbedrijf van de regio. Hij heeft daar gezorgd voor betere digitale conversie en zichtbaarheid, en heeft zijn stempel gedrukt op de lokale markt. Nog altijd is Lennard actief in de regio en blijft hij zijn expertise delen.

Maar nu is hij terug in Den Helder, klaar om de zichtbaarheid van bedrijven in de Noordkop te verbeteren.

Onze missie

Onze missie is om meetbare resultaten te behalen voor onze klanten in online marketing, waardoor zij onze toegevoegde waarde duidelijk kunnen toetsen. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van concrete en transparante resultaten, zonder de gebruikelijke marketingtrucs.

Onze visie

Onze visie is om de standaard te zetten voor eerlijke en meetbare online marketing. We geloven in het leveren van tastbare resultaten die onze klanten in staat stellen om de ROI van hun marketinginvesteringen te meten en te begrijpen. Door transparantie en objectiviteit te waarborgen, willen we ons positioneren als een betrouwbare partner die duidelijkheid biedt in een vaak complex en ondoorzichtig vakgebied.

We zijn vastbesloten om geen tijd en energie te verspillen aan 'bullshit' marketingpraktijken. In plaats daarvan richten we ons op het opbouwen van sterke, langdurige relaties met onze klanten door eerlijkheid, betrouwbaarheid en meetbare resultaten voorop te stellen. Onze aanpak is gebaseerd op data-driven besluitvorming, voortdurende optimalisatie en voortreffelijke klantenservice. Bij ons kunnen klanten erop vertrouwen dat we de impact van onze diensten concreet weten te meten en te verantwoorden. Onze meetbare resultaten bieden inzicht en bevestiging van de waarde die we toevoegen aan het succes van onze klanten.

TL;DR: ons doel is om klanten te helpen hun online marketingdoelen te behalen door middel van meetbare resultaten, zodat zij de toegevoegde waarde van onze diensten duidelijk kunnen ervaren en begrijpen, zonder de gebruikelijke marketingbullshit.

Ons team

De dagen van een one man show liggen ver achter ons, en nu zitten we klaar om jou te helpen. Laat ons je meeslepen in een wereld van succes en groei. Jouw droom, onze expertise.

Lennard

Eigenaar: steekt z'n (grote) neus overal tussen maar hij weet ook wel iets van marketing.

Chris

Branding Specialist: weet het altijd mooi te vertellen en nog mooier te maken.

Lisa

SEO Specialist: Lisa is echt bizar goed in haar werk, wat een uitslover!

Walid

Junior Ads Specialist: Houdt zich bezig met het dagelijks beheren van campagnes.